Kombi selidbe

Kombi selidbe

Kombi selidbe
Pozovite

Više o usluzi kombi selidbe

Kombi je skraćenica od "kombinovano vozilo" i obično označava manji kamionet ili kombi automobil koji se koristi za prevoz manjih tereta ili za selidbe.

Kombi selidbe su često praktičan način za preseljenje manjeg broja stvari ali uz praktično pakovanje je dovoljno za preseljenje domaćinstva, kafića, jedne ili više kancelarija, preseljenje takozvamih teških stavi kao što su klaviri, sefovi, fotokopir mašina i mnogo čega još.

El Toro nudi usluge :

  1. Pakovanja: Priprema stvari za selidbu, uključujući pakiranje i zaštitu fragilnih predmeta.
  2. Utovar i istovar: Bezbedan prenos stvari iz starog mesta na kombi, kao i istovar na odredištu.
  3. Transport: Vožnja kombijem do odredišta.
  4. Demontaža i montaža: Ako je potrebno, pružatelji usluga mogu demontirati nameštaj prije selidbe i ponovno ga sastaviti na odredištu.
  5. Besplatnog osiguranja tereta: Osiguravanje stvari tokom transporta kako bi se osigurala sigurnost i pokrili eventualni gubici ili oštećenja.
  6. Usluga skladištenja: Ako je potrebno, pružatelji usluga kombi selidbi mogu ponuditi usluge skladištenja za privremeno čuvanje stvari.
  7. Asistencija sa dokumentacijom: Pomoć u pripremi i vođenju potrebne dokumentacije, poput ugovora o selidbi, inventara stvari, i sl.
  8. Dostava materijala za pakovanje: Pružanje potrebnih materijala za pakiranje, poput kartonskih kutija, traka, omotača itd.

Cene usluge kombi selidbe

Agencija El toro vam nudi usluge selidbe kombijem i kamionom po gradu i van grada. C po gradu kombijem iznose po 2000-3000 dinara zavisno od relacije d cena van grada iznosi 40 din/km.

Naš kombi za selidbe je tapaciran kako bi transport nameštaja i ostalih stvari bio maksimalno obezbeđen.

Cena prevoza kamionom po gradu iznosi 4000-6000 din zavisno od relacije, cena van grada iznosi 70 din/km.

Give Us A Call - Movers X Webflow Template

POZOVITE

Kontakt

Your message has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.
Oops! Something went wrong.